Každý týždeň v utorok popoludní bude jedálny lístok aktualizovaný na celý nasledujúci týždeň. Podrobné informácie nájdete v prehľadnej tabuľke – čítajte ďalej.
Jedálny lístok od: 19. 05. 2025 do 23. 05. 2025 |
|||
Desiata |
Obed |
Olovrant |
|
Pondelok |
mix ovocia | POLIEVKA: Hrášková so strúhanou mrkvou a mrveničkou ( 1 ) Bryndzové jemné halušky s pažítkou ( 1, 3, 7 ) | pečivo, maslo, šunka, zelenina, čaj |
Utorok |
pečivo, tuniaková nátierka, zelenina, čaj | POLIEVKA : Kelová so zemiakmi ( 1 ) Morčacie kari s ananásom, mrkvová ryža, ľadový šalátik ( — ) | slivkový závin, čaj |
Streda |
mix ovocia | POLIEVKA : Zeleninová jarná ( 1 ) Ryžový nákyp s ovocím ( 1, 3, 7 ) | pečivo, maslo, vajíčko na tvrdo, čaj |
Štvrtok |
jablkové pyré, piškóty, čaj | POLIEVKA: Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami ( 1, 9 ) Hovädzie dusené mäsko, restované zemiaky, cvikla ( — ) | čokoládový jogurt, piškóty, čaj |
Piatok |
mix ovocia | POLIEVKA: Zemiaková mliečna ( 1, 7 ) Rybie filety na bylinkovom masle, varené zemiaky, miešaný šalátik ( 4, 7 ) | vianočka s maslom, čaj |
Zoznam alergénnych zložiek: 1. obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, špalda, kamut) a výrobky z nich 2. kôrovce a výrobky z nich 3. vajcia a výrobky z nich 4. ryby a výrobky z rýb 5. arašidy a výrobky z nich 6. sója a výrobky zo sóje 7. mlieko a výrobky z mlieka 8. orechy a výrobky z orechov, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy 9. zeler a výrobky zo zeleru 10. horčica a výrobky z horčice 11. sezamové semená a výrobky z nich 12. oxid siričitý a siričitany (o koncentrácií viac ako 10 mg/l ) 13. vlčí bôb a výrobky z neho 14. mäkkýše a výrobky z nich